Italiaanse catering in Den Haag e.o.

Italiaanse catering in Den Haag e.o.

Geniet van authentieke Italiaanse gerechten

Sapore is dé Italiaanse traiteur in Den Haag die garant staat voor Italiaanse catering op maat. Dagverse gerechten volgens authentieke Italiaanse receptuur. Voor groepen vanaf 15 personen verzorgen wij Italiaanse catering op elke gewenste locatie in Den Haag en omstreken.

Italiaanse catering, volledig verzorgd

Wat dacht u van een volledig verzorgde Italiaanse broodlunch met luxe sandwiches en salades? Of tijdens de borrel van heerlijke Italiaanse luxe hapjes? Sapore maakt het mogelijk. Ook voor feesten, zakelijke events en bruiloften verzorgen wij de volledige catering. Op basis van het aantal gasten en uw culinaire wensen stellen wij het Italiaanse buffet samen: bruschetta, antipasti, tramezzini, pasta’s, pizza’s en Italiaanse salades… Natuurlijk genieten met Sapore.

Bekijk enkele catering mogelijkheden (pdf)

Hoe mogen wij u helpen?

Bij Sapore kunt u altijd rekenen op dagvers bereide authentieke Italiaanse gerechten. Italiaanse catering verzorgen wij bij u op locatie in heel Den Haag en omstreken.

Heeft u zelf een idee uit de Italiaanse keuken of mogen wij op basis van uw wensen een menusuggestie doen? Wij helpen u graag. Stel uw vraag via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag en mogelijkheden te bespreken. 

 

Neem contact op